dimarts, 3 de desembre del 2013

Mètode Montessori

Avui la Cristina i jo hem fet la nostre exposició d'identitat i territori, una presentació d'uns 8 o 10 minuts on havíem d'explicar perquè ens ha unit aquest tema i que ens ha aportat com a persones. 
El nostre tema és la metodologia Montessori, ja que les dues hem passat gran part de la nostre infància i adolesència en el Montessori-Palau de Girona.

Fent aquest treball hem pogut recordar vells temps passats a l'escola on hem anat des de petites i que al llarg d'aquests anys com a estudiants treballarem com a mètode educatiu. 

Per concloure el treball, destaquem una frase textual de Maria Montessori: "L'educador ha d'observar molt i ensenyar poc". 

L'objectiu d'aquest treball és aplicar tot el que hem aprés al llarg d'aquest semestre a una presentació final. Molts d'aquests conceptes apressos han sigut a partir del llibre "Com parlar bé en públic".
A l'exposició se'ns ha valorat per part de COED el control dels nervis, la projecció i el volum de la veu, el llenguatge verbal i el llenguatge no verbal, un bon vocabulari i la vocalització, entre altres. Per part de GTIC se'ns ha valorat el domini dels programes informàtics presentats durant el curs. Nosaltres hem utilitzat el Prezi com a suport audiovisual. 

 Aquesta és la nostre presentació: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada