divendres, 13 de desembre del 2013

Etiquetes

Les etiquetes són una eina d'organització molt útil per saber on podem trobar la informació dividida en subgrups dins dels nostres blogs.
És una eina molt senzilla, ja que només cal buscar el tema que interessa i clicar a sobre, de manera que anirà directe a aquella entrada que parla dels temes concrets i no haurà de mirar una per una.  
Les etiquetes de cada entrada es troben al final de tot de la publicació i en serviran d'enllaç per a les publicacions amb les mateixes etiquetes. 

Tant la seva utilització com la seva creació són molt fàcil. Per crear-les només cal fer una nova entrada i a la part dreta de la pantalla trobarem un apartat amb el nom de "etiquetes" i allà haurem de posar l'etiqueta que a nosaltres ens sembli més característica per cada tema o entrada. 
Un exemple molt clar és aquesta  nova entrada. Alhora d'afegir una etiqueta hi posaré: GTIC (ja que és des de l'assignatura que ho treballem), Etiquetes (ja que és el tema del qual parlo)... i així successivament. 

Les etiquetes serveixen a el creador del blog a tenir-lo molt ben organitzat, tant per etiquetes com per temes. Però encara són més útils per els lectors, ja que poden llegir més fàcilment els que els hi interessa del blog. 
                                           

Aquí podem veure un exemple de com trobem les etiquetes en un              Blogger. Com més entrades amb la mateixa etiqueta, més gran és   representara aquesta. 


http://recursostic.educacion.es/heda/version/v2/es/buenas-practicas-20/programas-cualificacion-profesional-inicial/268-utilizacion-de-un-blog-de-clase-como-apoyo-a-la-ensenanza-presencial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada