dimarts, 10 de desembre del 2013

Exposicions acabades!

Avui era l'últim dia per presentar les exposicions d'identitat i territori del mòdol de COED i G-TIC que portem presentant des del 19 de novembre, el 26 de novembre, el 3 de desembre i finalitzades avui, 10 de desembre. 

Aquestes presentacions consistien en fer grups de dos persones per tal d'exposar els sentiments que un tema concret ens havia transmès a els dos membres, però sobretot, no parlar del tema i les definicions d'aquest. Un dels punts negatius d'algunes exposicions ha sigut centrar-se massa en el tema i poc en les pròpies experiències i sentiments. 
La finalitat d'aquestes exposicions era commoure a el públic i fer que els nostres sentiments els hi arribessin a tots ells, a partir de fotografies, vídeos o per el discurs. 

Per fer una cloenda de les exposicions hem fet una posada en comú de les coses bones i dolentes que hem pogut observar durant aquests 4 dies de presentacions.
S'ha destacat l'evolució des del primer dia fins avui, tot i que aquestes últimes han estat molt fluixes comparades amb algunes altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada