dimecres, 20 de novembre del 2013

Visita al MNAC

El segon dia de la setmana pràctica i de reflexió ens van portar a fer una visita al MNAC, "Històries en relleu", una petita exposició d'art dirigida per els més petits.




La visita va començar amb una petita explicació de com els guies d'un museu s'adrecen a una classe d'infantil. Ens va posar exemples de preguntes que fan, de noms que els hi posen a els diferents material, i opinions que expressen quan es troben davant d'algunes obres. Per exemple, els nens entenen que el bronze és ferro o metall i el marbre com a pedra.
"Catalana asseguda"

Un cop reunits a la segona sala ens van presentar una escultura de Manolo Hugué feta de fang però posteriorment de pedra, ja que el fang és un material amb perill de desfer-se amb el temps.
Per explicar-nos qui era aquest artista ens van fer realitzar una activitat amb fang. Vam seure tots en rotllana amb un bola de fang per cada un, amb els ulls tancats vam haver de treballar aquest fang al ritme de la música.

Activitat amb fang

La guia del museu ens va presentar diferents tipus de pedres per així poder observar-les i tocar-les totes. 



"Nit de lluna"

 Seguidament vam passar a veure una gran obra, "Nit de Lluna".
Amb aquesta obra Leandre Cristòfol el que volia era fer un retrat de la seva mare, amb objectes que la representaven.

A partir d'aquesta obra ens van proposar una altre activitat, com representaries a algú que t'estimes?

Per últim, vam passar a fer unes activitats finals tots nosaltres per així poder fer un petit resum del que havíem treballat durant la visita mitjançant jocs.
Van ser molt divertides i molt ben preparades per acabar de concloure el que havíem estat treballant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada