dijous, 7 de novembre del 2013

Els wikis

Un wiki és un lloc web col·laboratiu que permet ser editat des del navegador a partir dels seus usuaris. Aquests usuaris poden crear, modificar, enllaçar i esborrar continguts de la pàgina. El seu mecanisme és molt senzill i ràpid. 
Tots els wikis tenen un historial de les modificacions que ha patit, per així veure totes les seves versions, i si és necessari, recuperar informació eliminada o eliminar accions vendàliques. 

Els wikis tenen un seguit de característiques: tothom els pot modificar, utilitzen un sistema de marques hipertextuals simplificades i són molt flexibles, ja que no tenen una estructura definida.

L'activitat proposada a classe ha sigut que amb grups de 4-5 persones creessim un wiki. El nostre grup hem decidit que cada membre des del seu ordinador escriuria una frase per un conte breu, per així poder comprovar que el text pot estar en constant modificació i pot es pot editar per els diferents membres del grup.
El resultat del nostre conte ha estat una mica estrany però gràcies a això hem pogut observar les avantatges desls wikis en grup.

Aquest és el nostre wiki: http://unpetitconte.wikispaces.com/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada