dimecres, 20 de novembre del 2013

"Com Sona?"

L'últim dia de la setmana pràctica i de reflexió vam assistir a un concert de la companyia "Com Sona?", un grup d'antics estudiants de Blanquerna que fan espectacles adrecats als més petits.

Es van presentar a partir de la cançó del "Bon dia" versionada per ells, amb l'acompanyament de diferents instruments i materials treballats anteriorment a classe. L'actuació va seguir amb "Els ocellets", "Els titelles", "Vine Sol Solet"... entre moltes altres, totes molt divertides i entretingudes.

Durant la segona part del concert, nosaltres també formàvem part de l'actuació, ja que ens van per participar i ballar-les totes. La segona part va ser encar més divertida i ens ho vam passar com nens, ballant, saltant i cantant "En Joan petit", "Bogi bogi" ...

Per últim, ens vam despedir amb una gran rotllana cantant "Passiu bé". Una bona cançó per acabar l'activitat i esperant a repetir-la pròximament, ja que és una activitat recomanada per a molts centres, tant d' infantil com de primària, on els nens podran practicar totes les cançons treballades a classe amb una hora divertida i dinàmica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada