dimarts, 22 d’octubre del 2013

Què és el Land Art?

El land art és un corrent artísitic que va néixer a Estats Units entre els anys 60 i 70 el qual el paisatge i l'obra estan completament relacionats. També s'entén com un art creat en la naturalesa, amb ús de materials naturals com pedres o fulles. Normalment aquestes obres es troben en espais oberts, lluny de la civilització.

Amb grups de tres persones vam haver de crear el nostre projecte de Land Art des de l'assignatura de Plàstica, el qual havíem de buscar un tema concret per representar en un espai natural.
Nosaltres vam triar com a tema principal "El cicle de la vida", ja que li donem una gran importància a les primeres etapes de via en la que ens anem formant com a persones, a descobrir i aprendre. Això ho representem amb fulles de la tardor, les més petites simbolitzen la infantesa. Però els seus anys d'aprenentatge no finalitzen a aquí, i això ho mostrem amb les fulles més grans en forma d'espiral, de manera que van evolucionant lentament fins a la seva mort, representada amb un tronc. Tallant així el creixement de l'espiral.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada