dimarts, 22 d’octubre del 2013

Experimentació del cercle cromàtic

A l'assignatura d'Educació Visual i Plàstica vam començar a posar en pràctica nous conceptes per a tots nosaltres.

 La professora va dividir la classe en dos parts, la primera per ensenyar la teoria sobre el cercle cromàtic i la segona, per posar-ho en pràctica en grups.

Primer de tot vam aprendre la teoria dels colors, començant per diferenciar els colors primaris: el groc, el blau cian i el magenta, dels colors secundaris com el verd, el vermell o el violeta, entre altres.
També vam aprendre alguns conceptes clau per poder realitzar la segona part, com per exemple la pèrdua de saturació, de manera que els propis colors primaris els barregem amb el gris, el blanc o el negre, per així poder comprovar com canvia el seu nivell de saturació i crear diferents tonalitats.

La professora Roser ens va demanar que portéssim alguna bata o samarreta per poder embrutar i així realitzar la segona part de la classe fent una sèrie d'activitats pràctiques. Aquest cercle el vam fer a partir de pintures de colors primaris barrejats amb aigua, col·locats en pots de plàstic i així poder adquirir totes les tonalitats de colors segons la barreja que feiem cada grup i formar el nostre propi cercle cromàtic.

Aquest va ser el resultat d'un dels grups de la classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada