dimecres, 18 de setembre del 2013

Primer dia de COED

Fa una setmana va ser el nostre primer dia de COED de tots els alumnes d'Educació Infantil junts, ja que normalment les classes estan dividides en dos grans grups. 

La classe va ser molt dinàmica i aquesta va començar amb un experiment proposat per la Rosa, la professora de COED. Va preparar una activitat amb la qual tots diríem el primer que ens passes per el cap en aquell moment al veure un objecte concret que ella ens ensenyaria. 

Aquest element era un gerro transparent amb aigua, seguidament ens va preguntar què ens venia al cap al veure allò. Alguns alumnes van dir un gerro, aigua, vidre, calor, set... entre altres pensaments dels quals cap era correcte i cap incorrecte. 

Una variant d'aquesta activitat era dir una paraula concreta i seguidament dir el que ens ha vingut al cap en el primer moment. L'exemple que ens va posar la Rosa va ser "muntanya" i les respostes també van ser múltiples. 

Aquestes activitats ens van servir per veure les diferents respostes ja que cap estava bé ni malament, i que això ens fa ser únics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada